Օշարակի մասին
Բնական արմավենու- թխկու օշարակ «Մադալ Բալ» - շվեյցարական որակ
Բնական ծառի օշարակի «Մադալ Բալ» ապրանքանիշի բաղադրատոմսը ստեղծվել է Շվեյցարիայում։ Այն պարունակում է երկու տեսակի բնական օշարակներ՝ բարձրորակ կանադական թխկու C օշարակ և օշարակ` հարավարևելյան ասիական արմավենու հինգ տեսակներից։ Շվեյցարական «Մադալ Բալ» ծրագրի բոլոր պահանջներին համապատասխանող խառնուրդ մշակելու համար պահանջվեցին մի քանի տարի և հազարավոր փորձարկումներ։
«Մադալ Բալ» ապրանքային նշանով վաճառվող ապրանքների արտադրությունը ենթարկվում է որակի առավել մանրակրկիտ և անզիջում վերահսկողության: Օշարակի պատրաստման համար օգտագործվում է միայն բնական պայմաններում, արդյունաբերական խոշոր տարածքներից և քիմիական աղտոտվածությունից հեռու աճող ծառերի բարձրորակ հյութ։
Արմավենու օշարակներն արտադրվում են հատուկ շվեյցարական տեխնոլոգիայով։ Այն պահանջում է արմավենու ծառերի ծաղկող ցողունների ամենօրյա կտրում: Սա նուրբ և բարդ գործընթաց է, բայց միայն այս կերպ կարող եք արդյունահանել ամենաօգտակար նյութեր պարունակող հյութը։
1 լիտր վերջնական արտադրանք ստանալու համար անհրաժեշտ է մոտ 40-50 լիտր արմավենու հյութ։ Արմավենու հյութը հավաքելուց հետո այն ենթարկվում է հատուկ ջերմային մշակման, որը խտացնում է այն օշարակի վերածելով և թույլ չի տալիս խմորվել:
Պատրաստի արտադրանքը պահպանվում է երկար ժամանակ, ունի հաճելի համ ու բույր, հեշտությամբ լուծվող է։ Այն կարելի է նոսրացնել տաք հեղուկներով՝ առանց իր հատկությունների զգալի կորստի։ «Մադալ Բալ» բնական օշարակը ներառում է Հարավարևելյան Ասիայի հինգ տեսակի արմավենու հյութ՝ կոկոսի արմավենու, արենգի և կետի արմավենիներ խոնավ անտառներից, նիպահ արմավենիներ խոնավ տարածքներից և հնդկական արմավենիներ հյուսիսային Շրի Լանկայից: Արմավենու օշարակներ արտադրվում են փոքր ընտանեկան տնտեսություններում: Արտադրության այս եղանակը, իհարկե, ավելի թանկ է, քան պլանտացիան, սակայն այն թույլ է տալիս ստանալ բարձրորակ օրգանական օշարակ։
Հնդկաստանում արմավենու օշարակը անվանում են «նիիրա», որը թարգմանաբար նշանակում է «կյանք տալ»։ Արմավենու օշարակը օգտագործվել է հարյուրավոր տարիներ և լայնորեն օգտագործվում է այուրվեդական բժշկության մեջ՝ որպես սննդարար և ամրացնող միջոց, որը նպաստում է տոքսինների հեռացմանը և բարենպաստ ազդեցություն ունի նյութափոխանակության վրա:
Թխկու հյութ. Հյութ ստանալու համար օգտագործվում են առնվազն 40 տարեկան թխկի ծառերը։ Հյուսիսամերիկյան թխկու 75 տեսակներից միայն մեկը՝ թռչնաջուրը, հյութ է արտադրում մարտին և ապրիլին (բերքահավաքի սեզոնը տևում է 4-6 շաբաթ): Այդ ժամանակ անտառները դեռ ծածկված են լինում մետրանոց ձյան շերտով, ինչը շատ դժվարացնում է հյութ հավաքելու գործընթացը։
Ամեն առավոտ հյութը հավաքում են ծառերի վրա կախված տարաներում։ Այնուհետև հավաքված հեղուկը տաքացնում են կրակի վրա, դրանից խոնավությունը գոլորշիացվում է՝ այսպես օշարակ է ստացվում։ Որպեսզի օշարակը չփչանա, այն պետք է բավականաչափ թանձր լինի։ 1 լիտր վերջնական արտադրանք ստանալու համար անհրաժեշտ է մոտ 40-50 լիտր թխկու հյութ։ Նման քանակություն կարելի է հավաքել մեկ մեծ թխկի ծառից միայն տարին մեկ անգամ։
Այսպես կոչված «թխկու» օշարակի ավելի քան 90%-ը, որը լայնորեն վաճառվում է, պատրաստվում է եգիպտացորենի օշարակից և սպիտակ շաքարից և սովորաբար պարունակում է ոչ ավել, քան 2% իրական թխկու օշարակ: «Մադալ Բալի» թխկու օշարակը C աստիճանի օշարակ է, ամենաբարձր որակի և պարունակում է կարևոր միկրոէլեմենտների մաքսիմալ քանակություն:
Միկրոտարրերի բովանդակությունը
Թխկու օշարակը հարուստ է մանգանով և ցինկով, մինչդեռ արմավենու օշարակը հարուստ է կալիումով և կալցիումով, որոնք երկու տարրեր են, որոնք անհրաժեշտ են բջիջների պատշաճ գործունեության համար և, հետևաբար, շատ կարևոր են օրգանիզմի մաքրման համար: Յուրահատուկ բնական «Մադալ Բալ» օշարակն ունի հարուստ և հավասարակշռված բաղադրություն՝ մարմնի համար անհրաժեշտ տարրերի լավագույն հարաբերակցությամբ։
Սննդային արժեքը
100 գ Մադալ Բալ օշարակը պարունակում է.
• Սպիտակուցներ - 1 գ
• Ածխաջրեր՝ 65 գ
• Ճարպեր - 0 գ
Կոկտեյլի պատրաստումը
Մադալ Բալ օշարակով երիտասարդացնող ըմպելիքի պատրաստման եղանակ․
Մեկ բաժակ (300 մլ) երիտասարդացնող ըմպելիք պատրաստելու համար անհրաժեշտ է.
1. Երկու ճաշի գդալ բնական «Մադալ Բալ» օշարակ: Ապրանքը հատուկ պատրաստված է շվեյցարական «Մադալ Բալ» ծրագրում օգտագործելու համար։ Այն պարունակում է միայն բնական ծառերի ամենաբարձր որակի հյութեր։ Սովորական օշարակները, մեղրը և այլ քաղցր հյութերը հարմար չեն ծրագրի համար։ Հավանաբար ծրագրի ընթացքում դրանք կխանգարեն օրգանիզմի մաքրման և թարմացման գործընթացներին կամ նույնիսկ կկասեցնեն դրանք։
2. Երկու ճաշի գդալ թարմ քամած կիտրոնի հյութ (ձեզ կպահանջվի կես կիտրոն)։ Օգտագործեք թարմ կիտրոններ, ոչ թե կիտրոնի ըմպելիք կամ կիտրոնի խտանյութ:
3. Մի պտղունց կարմիր կծու պղպեղ (կամ ավելացրեք մեկ այլ քանակությամբ պղպեղ՝ ըստ ձեր ցանկության):
4. Բաղադրիչները խառնել բաժակի մեջ, ապա ավելացնել տաք կամ սառը հանքային ջուր կամ եռացրած ջուր։
«Մադալ Բալ» կոկտեյլը կարող եք խմել այնքան, որքան ցանկանում եք։ Օպտիմալ քանակությունը օրական 6-10 բաժակ է (2-ից 3 լիտր): Խորհուրդ է տրվում կոկտեյլ խմել կանոնավոր՝ 1,5-2 ժամը մեկ կամ ավելի հաճախ, երբ կարիք եք զգում։
Քանի որ երիտասարդացնող ըմպելիքը խմելու եք ողջ օրվա ընթացքում, լավ կլինի այն պատրաստել անմիջապես առավոտյան՝ ճիշտ քանակությամբ 1,5 լիտրանոց շշի մեջ (յուրաքանչյուրը 300 մլ 5 չափաբաժինների հիման վրա)։ Կարող եք նաև պատրաստել 2 շիշ (10 չափաբաժին x 300 մլ)՝ ամբողջ օրվա համար ճիշտ քանակությամբ խմիչք ապահովելու համար։ Դուք կհամոզվեք, որ այն շատ հարմար է և խնայում է ժամանակը։
10-օրյա ծրագրի համար ձեզ անհրաժեշտ կլինի մոտ 1,5 լիտր «Մադալ բալ» օշարակ և մոտ 4 կիլոգրամ կիտրոն։
Կոկտեյլի դերը
Երիտասարդացնող ըմպելիք՝ գերազանց առողջության բանաձև
Շվեյցարական «Մադալ Բալ» 10-օրյա ծրագրի ընթացքում դուք սնվում եք լիովին բնական երիտասարդացնող օշարակով` «Մադալ Բալ» կոկտեյլով: Այն օգնում է մարմնի ներքին մաքրմանը և նորացմանը.
• օրգանիզմը մատակարարում է անհրաժեշտ սննդանյութերով, որպեսզի այն կարողանա նորմալ գործել,
• նպաստում է հյուսվածքների և բջիջների կենսաքիմիական և հանքային հավասարակշռության վերականգնմանը և արագացնում բջիջների վերականգնումը,
• արագ ներծծվում է և, հետևաբար, որևէ լրացուցիչ ծանրություն չի տալիս մարսողական համակարգին,
• պարունակում է փոքր քանակությամբ սպիտակուց, որը լրացուցիչ արագացնում է մաքրման գործընթացը,
• ներառում է հեղուկ, որը շատ կարևոր է օրգանիզմից տոքսինների արդյունավետ հեռացման համար,
• կիտրոններում առկա ասկորբինաթթուն (վիտամին C) օգնում է մաքրման գործընթացին, այն գործում է որպես ավելորդ ճարպը հեռացնելու միջոց,
• կծու կարմիր պղպեղը արագացնում է նյութափոխանակությունը, խթանում է արյան շրջանառությունը և մաքրման գործընթացները,
• բնական պայմաններում աճող ծառերից ստացված «Մադալ Բալ» արմավենու-թխկու բնական օշարակի կենսունակությունը թարմացնում և ամրացնում է:
Սկսեք մաքուր էջից․
Ապրեք եռանդուն․
Պահպանեք մարզավիճակը Մադալ Բալ-ի հետ
Մաքրում ▸ Քաշի կորուստ ▸ Երիտասարդացում
©2025 Все права защищены www.madalbal.am
Madal Bal - торговая марка Мадал Бал Холдинга в Швейцарии ©2025
Пользовательское соглашение для веб-сайта www.madalbal.am